Statie de lipire RS PRO, 220 → 240V, +480°C

Imbunatatiti echipamentul de pe bancul de lucru cu statia de lipire SS-256B. Are o putere de iesire de 60W iar temp de operare este intre 200°C si +480°C.

Pentru realizarea de circuite electronice o importanță foarte mare o are operația de lipire. RS Components oferă o serie de produse marca RS PRO ce cuprinde o gamă largă de ciocane și stații de lipire, dispozitive de extragere a fumului, consumabile pentru operația de lipire, dezlipire, precum și alte echipamente pentru aplicații cu aer cald.   

Stația de lipire inteligentă RS PRO 124-4132 este o stație de 60W cu ecran LCD. Ea este prevazută cu un element de încălzire ceramic pe bază de alumină, de înaltă calitate, care vă oferă o recuperare rapidă a căldurii. Stația dispune de două ieșiri. Una dintre acestea este pentru ciocanul de lipit, iar cealaltă este o ieșire USB. Există de asemenea pe panoul frontal un comutator pentru pornire/oprire. Ecranul LCD de mari dimensiuni afișează temperatura. Ecranul dispune de iluminare de fond pentru care puteți schimba strălucirea și contractul. Pe panoul frontal, exista de asemenea și un buton rotativ, util pentru a alege temperatura dorită.

Printre caracteristicile tehnice ale echipamentului de lipire RS PRO, pot fi menționate:

  • siguranță ESD
  • tensiune de intrare de la rețea (220-240V)
  • temperatură de operare între 200°C și+480°C
  • putere de ieșire 60W


Comanda

Autor: Bogdan Grămescu