Colaborare flexibila

Problemele si nevoile clientilor nostri sunt diferite. In functie de necesitatile fiecaruia ne putem adapta oricaror cerinte comerciale.


Cu noi este simplu sa lucrati. Oferim:


Suport telefonic
sau la sediul clientului

Inginerii COMPEC sunt pregatiti sa va ofere suport tehnic specializat prin e-mail, telefonic sau direct la sediul dvs. Inainte si dupa plasarea comenzii.

Dupa livrarea produselor comandate va ajutam cu placere cu consultanta tehnica sau suport aplicatii.

Modalitati variate de
comanda si plata

Online pe www.rsromania.com, prin e-mail, telefon, fax sau direct la sediul COMPEC sunt modalitatile de plasare a unei comenzi.

Plata se face cu OP in avans in baza unei proforme, sau online cu cardul bancar pe www.rsromania.com, dar si cu CEC sau BO la termene atent negociate.

Livrare produse la o data planificata,
oriunde in tara

Aveti un necesar de produse care nu va trebuie imediat, dar totusi vreti sa va asigurati ca acestea vor fi disponibile la data cand veti avea nevoie de ele.

La COMPEC puteti stabili data cand doriti sa ajunga produsele la adresa indicata de dvs., oriunde in tara.


Posibilitatea depozitarii unui
stoc tampon

Stiti din timp produsele de care veti avea nevoie pe parcursul unui an sau utilizati in mod repetat aceleasi produse.

Putem crea un stoc tampon care asigura disponibilitatea produselor imediat.


Factura
centralizatoare

Doriti sa efectuati mai multe comenzi intr-o luna si nu vreti sa primiti facturi separate? La cerere va putem trimite lunar o "Factura centralizatoare". Pe parcursul unei luni toate produsele livrate vor fi insotite de un aviz, urmand la sfarsit de luna sa va trimitem si factura insotita de toate avizele.

Transmiterea unei cotatii
de pret in RON/EUR

Transmiteti necesarul dvs. de produse iar echipa de vanzari va trimite in cel mai scurt timp o cotatie de pret avantajoasa.

Cotatia/Oferta de pret este valabila 14 zile, la cerere timpul de valabilitate poate fi marit.

O data cu cotatia de pret veti primii informatii si despre disponibilitatea produselor.


Condiții comerciale
personalizate

Comunicarea este cheia succesului. Trebuie doar sa ne comunicati ce probleme intampinati iar noi suntem deschisi in a va ajuta sa gasim impreuna o rezolvare.Garantie extinsa pentru
anumite produse

O parte din produsele RS PRO din portofoliul COMPEC au 3 ani garantie. Toate acestea poarta Sigiliul Aprobarii RS ce atesta ca fiecare produs intruneste standardele industriale in vigoare si a trecut teste riguroase de conformitate.Garantia
satisfactiei

Pentru COMPEC, aceasta reprezinta increderea pe care o avem in produsele oferite si pe care vrem sa o transmitem si clientilor nostri.

Ne dorim sa pastram in permanenta aceasi calitate de aceea in cazul in care nu sunteti multumit de produsele comandate completati formularul de retur.