Modalitati diferite de comanda si plata

Online prin e-mail, telefon sau direct la sediul COMPEC sunt modalitatile de plasare a unei comenzi. Plata se face cu OP, cu cardul bancar pe rsromania.com, dar si cu cec sau la termene atent negociate.


Alegeti modalitatea de comanda si plata care va avantajeaza:


Comanda online

Pentru derularea unei comenzi online intrati pe site-ul furnizorului RS, ro.rsdelivers.com. Aici puteti derula o comanda online care poate fi platita cu cardul bancar, proforma sau la termene stabilite cu echipa de vanzari. Tot aici veti gasii informatii despre stocul si pretul produselor.

E-mail

Aveti o lista de produse si nu vreti sa pierdeti timp cu cautarea lor. Trimite-ti un e-mail catre compec@compec.ro, iar echipa de vanzari COMPEC va cauta produsele si va intocmeste rapid comanda. Plata se face cu OP in avans in baza unei proforme, dar si cu CEC sau la termene stabilite cu achipa de vanzari.

Telefon / Fax

Vreti sa comandati un produs si va este mai simplu sa vorbiti cu un angajat COMPEC, asteptam sa ne sunati la 0213 04 62 33. Va suntem alaturi de luni pana vineri, intre orele 8:30 – 17:00. De asemenea ne puteti trimite si un fax la 0213 04 62 34.La sediul COMPEC

Va asteptam la adresa Bd.Theodor Pallady, Nr.287 (in incinta IOR 2), Sector 3, Bucuresti pentru a discuta cu un angajat COMPEC despre alegerea produselor corecte, stabilirea modalitatii de livrare si plata.