Categorii Articole tehnice

Inginerii COMPEC va pun la dispozitie o serie de stiri si articole tehnice in care veti gasii aplicatii practice, sfaturi pentru eficientizarea afacerii, informatii despre produse si tehnologii noi.


Solutii de cablare pentru aplicatii diverse


2019-06-24 Bogdan Gramescu

Multumita experientei industriale, va oferim o selectie extinsa de cabluri pentru orice aplicatii si medii de utilizare, de la uz general, pana la cerintele cele mai dure.

mai mult...

Termostate RS PRO cu iluminare de fond, wireless


2019-05-21 Bogdan Gramescu

Creati un ambient placut si totodata economisiti energie prin folosirea termostatului RS PRO. Il puteti instala la birou, acasa, sau in spatii comerciale mici.

mai mult...

Inovatii permanente in solutiile de detectie pentru industrie


2019-05-16 Mihai Priboianu

Detectia obiectelor este acum mai usoara daca folositi senzorii potriviti. Consultati selectia noastra de senzori marca SICK pentru detectia obiectelor.

mai mult...

Statie de lipire RS PRO, 220 → 240V, +480°C


2019-05-16 Bogdan Gramescu

Imbunatatiti echipamentul de pe bancul de lucru cu statia de lipire SS-256B. Are o putere de iesire de 60W iar temp de operare este intre 200°C si +480°C.

mai mult...

Produse RS PRO ca alternativa competitiva fara a compromite calitatea


2019-05-16 Bogdan Gramescu

Presedintele RS PRO Kurt Colehower prezinta solutia ideala pentru rezolvarea necesitatilor in cea ce priveste actiunile de mentenanta, reparatii si operare (MRO).

mai mult...

outdoorScan3 - scannerul de securitate pentru aplicatii la exterior


2019-04-10 Mihai Priboianu

Descopera cele patru beneficii ale scannerului laser de securitate outdoorScan3. Poate fi folosit la conectarea si deconectarea podurilor de imbarcare pasageri.

mai mult...

Detectie precisa si rapida cu camera de imagistica termica


2019-04-10 Bogdan Gramescu

Vreti sa identificati rapid spatiile prin care pierdeti caldura iarna? Sau vreti sa aflati ce temperatura degaja panoul de control?

mai mult...

Inovaţii SICK în soluţiile de detecţie industrială


2019-01-23 Mihai Priboianu

Descoperiti oferta de senzori care comunică nu doar la nivel de controller ci şi la niveluri mai ridicate ale magistralelor de date pentru aplicatii industriale noi.

mai mult...

Un ambient nou la fiecare atingere


2019-01-21 Bogdan Gramescu

Iluminatul inteligent ne poate transforma locuința, dintr-o casă ca oricare alta, într-un cadru de vis. Putem realiza jocuri de lumini și culori, care vor schimba total aspectul casei.

mai mult...

Implementarea în practica a IIoT


2019-01-21 Bogdan Gramescu

Descopera produsele din oferta COMPEC care te vor ajuta sa ai o fabrica SMART folosind tehnologia IIoT. Va sunt oferite cele mai noi tehnologii de la branduri de top.

mai mult...