Termostate RS PRO cu iluminare de fond, wireless

Creati un ambient placut si totodata economisiti energie prin folosirea termostatului RS PRO. Il puteti instala la birou, acasa, sau in spatii comerciale mici.

Un termostat este o componentă care detectează temperatura unui sistem fizic și îndeplinește acțiuni astfel încât temperatura sistemului să fie menținută în apropierea punctului dorit. Termostatele sunt utilizate în orice dispozitiv sau sistem care încălzește sau răcește la o temperatură de referință; exemplele includ încălzirea clădirilor, încălzire centrală, aer condiționat, sisteme HVAC, încălzitoare de apă, precum și echipamente de bucătărie, inclusiv cuptoare, frigidere, incubatoare medicale și științifice. COMPEC are în portofoliu o plajă bogată de soluții de control a temperaturii: termostate, ventilatoare, accesorii, conducte HVAC, aparate de aer condiționat, filtre de aer si accesorii sunt doar o parte din produsele disponibile, de la producători precum: Ebm-Papst, OMRON, Rittal, RS Pro, Vortice, Honeywell.

Un exemplu poate fi termostatul RS PRO 920D

Acesta este un termostat wireless (RF) programabil pentru cameră. Setul constă dintr-un transmițător (TH-920D) și un receptor (RV-0356) cu o rază de acțiune de 30 de metri. O facilitate unică numită RF Address Code Setting (funcție de stabilire a codului adresă) este integrată în receptorul RF ca parte a procedurii de punere în funcțiune. Aceasta asigură că receptorul va răspunde numai instrucțiunilor trimise de la transmițător. Selectiv, printre caracteristicile tehnice ale termostatului pot fi menționate: contact nominal de 16A, iluminare de fond , funcționare fără fir, domeniu de temperatură între +5 °C .. +35 °C. Durata programului este de 2 zile (weekend), 5 zile (zilele săptămânii), 7 zile. Tensiunea de alimentare este de 230Vac.

Comanda

Autor: Bogdan Grămescu